jueves, 7 de mayo de 2015

Comença el Dina en Companyia - Espai Social Sagrada Família

Des del PIV Sagrada Familia ens alegra molt comunicar-vos  que el passat 6 de maig, des de l'Espai Social Sagrada Familia s'iniciava el menjador "Dina en companyia".
El projecte, ara mateix encara necessita voluntaris/es: acollida, emplatar, organitzar els dinar, acompanya durant el dinar, dinamitzar la sobretaula, etc.
Us hi animeu?
 
Breu descripció del projecte:
L'objectiu és oferir a la gent gran un servei d'àpat de dilluns a divendres de 13 a 15:30 h per un preu de 4,90 € diaris, tot incidint en aspectes de salut i contribuint a la seva socialització. Garantir que les persones grans tinguin un àpat diari saludable i equilibrat i que el puguin compartir en companyia d'altres companys i companyes grans i també voluntaris/es.

El menjador té 20 places i les inscripcions  resten obertes a persones grans que compleixin amb el perfil i tinguin la necessitat. No serà un servei puntual d'un dia, si no que les persones interessades han de venir com a mínim dos dies a la setmana.

Per tal de formalitzar les inscripcions necessiten, el més aviat possible, que els interessats i interessades es posin en contacte amb el servei i parlin de forma individual de les necessitats de cada persona.

Contacte:
Josep A. Canitrot
Coordinador Espai Social Sagrada Família  Fundació Catalunya-La Pedrera
C/ Mallorca 454 (cantonada Padilla)
93.232.40.08
bcnsagradafamilia@espaisfcatalunyalapedrera.org


No hay comentarios:

Publicar un comentario